Helsinki Photography Biennial 27.3.–14.5.2014

Talkoolaiseksi?

TALKOOLAISHAKU ON PÄÄTTYNYT

Haemme nyt motivoituneita ja omatoimisia talkoolaisia työskentelemään Helsinki Photography Biennial 2014 tapahtuman parissa. HPB14 on sarja tapahtumia, joita järjestetään eri puolilla Helsinkiä 27.3.-14.5.2014. Biennaali esittelee niin suomalaista kuin kansainvälistäkin nykyvalokuvausta. 

Tarjolla on mielenkiintoista työtä tapahtuman eri osa-alueilla. Voit osallistua esimerkiksi seuraaviin tehtäviin: näyttelyiden rakennus ja purku, käännöstyöt, julisteiden ja flyereiden levitys, näyttelyiden valvonta, kansainvälisten vieraiden hostaus, valokuvaus, videokuvaus, AV ja tekniikka, kuljetukset sekä avajais- ja seminaarijärjestelyt.

Työpisteitä ovat muun muassa näyttelytila L3-makasiinirakennuksessa Jätkäsaaressa, Valokuvagalleria Hippolyte Punavuoressa ja Valokuvataiteen museo Ruoholahdessa.

 

Minimityömäärä on neljä työvuoroa. Yhden työvuoron kesto on noin 2-8 tuntia, tehtävästä riippuen.  Eniten talkoolaisia tarvitaan avajaisviikolle 24.-29.3, mutta työtehtävästä riippuen tekemistä on myös laajemmin maalis- ja huhtikuiden aikana.

Talkoolaisena saat arvokasta työkokemusta taidefestivaalin järjestämisestä ja mahdollisuuden verkostoitua taidealan toimijoiden kanssa. Tänä vuonna saat myös ainutlaatuisen tilaisuuden tulla mukaan uuteen talkoolaistiimiimme ensimmäisten joukossa ja pääset alusta alkaen kehittämään talkootyöohjelmamme.

Tarjoamme talkootyöntekijöille vastineeksi aktiivisesta työpanoksesta ruoka-/kahvilipukkeen työpäivinä, kutsun avajaisjuhliin, biennaalin julkaisun, vapaan pääsyn Valokuvataiteen museoon biennaalin aikana, kutsun karonkkaan ja pyydettäessä työtodistuksen. 


Järjestämme kaikille talkoolaisille yhden illan kestävän perehdytyksen maaliskuun aikana.

 

Etu- ja sukunimi (pakollinen)

Syntymäaika (pv/kk/vuosi)

Katuosoite (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Mitkä tehtävät kiinnostavat sinua (valitse kolme)

(Jos haluat toimia valokuvaajana tai videokuvaajana, sinulla tulee olla oma kamera käytössäsi)

Kielitaito (arvioi asteikolla alkeet - hyvä - erinomainen)

Ajokortti

Muut erityistaidot

Onko sinulla aikaisempaa kokemusta festarityöstä

Minä aikoina olet käytettävissä

Lisätietoja