Helsinki Photography Biennial 27.3.–14.5.2014

Blog

Helsinki Photography Biennial-seminaari lauantaina 29.3. klo 11-15.30

HPB14-seminaari järjestetään lauantaina 29.3.2014 klo 11.00–15.30 Hima & Sali-ravintolassa Kaapelitehtaalla (Tallberginkatu 1, Helsinki).

Seminaari valottaa ajatuksia Ecological Fallacy ja Objects on Oil -näyttelyiden taustalla sekä esittelee teoreettisia ja taiteellisia näkökulmia biennaalin teemaan, joka käsittelee ekologisiin kysymyksiin liittyviä syy- ja seuraussuhteita. Keskustelijoina biennaalin kuraattorit, teemaa kehittäneen Mustarinda-seuran edustajia sekä valikoima teeman kannalta kiinnostavia taiteilijoita ja teoreetikkoja.

Ecological Fallacy -osuuden puhujia ovat kuraattorit Basak Senova ja Branko Franceschi, ohjelmapäällikkö Taru Elfving Visuaalisen taiteen keskus Framesta sekä kuvataiteilijat Serkan Taycan, Jawad Al Malhi ja Tuula Närhinen.

Objects on Oil -osuuden puhujia ovat talouskulttuurin tutkija Paavo Järvensivu ja kuvataiteilija Antti Majava Mustarinda-seurasta, filosofit Tere Vadén ja Antti Salminen, sekä arkkitehti Martti Kalliala ja suunnittelija Jenna Sutela.

HPB14 tarjoaa osallistujille kasvislounaan. Seminaari järjestetään yhteistyössä Vihreä sivistysliitto ry:n VISION kanssa. Katso tarkempi ohjelma täältä.

Keskustelu käydään englanniksi.

Tervetuloa!