Helsinki Photography Biennial 27.3.–14.5.2014

Blog

Helsinki Photography Biennial 2014 käynnistynyt menestyksekkäästi – vielä viikko aikaa nähdä näyttelyt L3-makasiinirakennuksessa ja Helsingin päärautatieasemalla

Helsinki Photography Biennial potkaistiin käyntiin 26. maaliskuuta 2014 kolmien Valokuvagalleria Hippolytessä, Suomen valokuvataiteen museolla ja L3-makasiinissä järjestettyjen avajaisten voimin. Biennaali on suosituista avajaisistaan alkaen kerännyt useita tuhansia kävijöitä – erityisesti Helsingin päärautatieasemalla ja Helsingin yliopiston pääkirjastossa Kaisa-talossa HPB14-näyttelyt näkyvät päivittäin monille sadoille ihmisille. Myös biennaalin ekologisiin kysymyksiin syventyneeseen seminaariin osallistui Kaapelitehtaalla 29.3. sankoin joukoin taiteesta ja tutkimuksesta kiinnostuneita.

Osa HPB14-näyttelyistä on nyt nähtävillä viimeistä viikkoa: Ecological Fallacy + Objects on Oil -näyttely L3-makasiinirakennuksessa (Tyynenmerenkatu 6) Jätkäsaaressa sulkeutuu 13.4. ja Barbaros Kayanin työt ovat esillä Helsingin päärautatieasemalla 10.4. asti.

Muut biennaalin näyttelyt ovat auki vähintään huhtikuun loppuun saakka. Kaikkiin näyttelyihin Suomen valokuvataiteen museon näyttelyä lukuunottamatta on vapaa pääsy.

Näyttelyjen aukioloajat ja osoitteet

Barbaros Kayan, Occupy Taksim, 2013 © Barbaros Kayan

Barbaros Kayan, Occupy Taksim, 2013 © Barbaros Kayan